Proiecte finalizate

CE INSEAMNA UN FORAJ DE CALITATE:

Pentru a executa un foraj de calitate, in afara de calitatea materialelor o importanta deosebita o au operatiile care se fac dupa tubare.
Dupa semnarea contractului de executie si obtinerea avizelor necesare, se trece la executia propriu zisa.
Principalele etape pentru executarea unui foraj profesional si de calitate:
Deplasare, transport, logistica, organizare de santier;

  1. Sapare;
  2. Tubare;
  3. Piesa de fund;
  4. Centrori;
  5. Pietris margaritar;
  6. Introducerea pietrisului margaritar;
  7. Izolarea straturilor
  8. Cimentare;
  9. Pauza priza ciment;
  10. Denisipare;
  11. Pompari;
  12. Stabilirea parametrilor forajului;
  13. Intocmire documentatie;
  14. Refacere amplasament;
  15. Sapare si montare camin;
  16. Punerea in exploatare.


Un foraj bine executat poate functiona de la 15 ani in sus, exista foraje care chiar si dupa 50 ani functioneaza bine. Executarea lor fara pietris margaritar adecvat si exploatarea necorespunzatoare a forajului va duce inevitabil la colmatarea acestuia fara posibilitate de reconditionare din cauza lipsei de pietris margaritar.



FORAJE ORIZONTALE

Utilizam cele mai noi si performante mecanisme si utilaje pentru executia forajelor orizontale cum ar fi: subtraversari de rauri, lacuri, cai de comunicatie. Aria de extindere este una larga si cuprinde instalari de tevi pentru gaz, energie, apa, telecomunicatii, sisteme de trafic, cabluri de joasa-medie si inalta tensiune, cabluri optice,canalizare precum si tevi protectie pentru cabluri TV
Beneficiile forajului orizontal dirijat executat de catre noi sunt urmatoarele:
-evitarea operatiile de transport si depozitare a materialului excavat executat prin procedee traditionale de forare;
-instalarea conductelor si a cablurilor se pot face in orice anotimp;
-nealterarea structurii naturale a solului de deasupra zonei forate;
Realizam lucrari de foraje orizonatale cu intrebuintari dintre cele mai variate.

EPUISMENTE

Oferim solutii complete pentru micsorarea si evacuarea apelor freatice pe suprafete mari. Proiectam si executam lucrari de epuisment, foraje de studiu, foraje de epuisment si de drenaj, exploatari prin sisteme de pompare. Avem o echipa de lucru profesionista, calificata in vederea mentinerii nivelului freatic scazut in zonele cu risc crescut de inundatii.
Lucrarile de epuisment sau desecarile freatice au capacitatea de a elimina apele subterane la constructii prin foraj si pompare a apei. Deniveland nivelul apei acumulate in sol sau in stratul freatic pe suprafete mari se mentine la un nivel scazut.
Astfel se permite executarea constructiilor la adancimi mari in zone cu surse acvifere bogate si risc crescut de inundatii.
Epuismentele se pot realiza prin mai multe modalitati specifice. Demararea lucrarilor se face in concordanta cu conditiile existente ale terenului si ale apei subterane. Un alt considerent este adancimea de excavare si amploarea coborarii nivelului piezometric.


CUM SE ECHIPEAZA UN FORAJ:

Forajul se va echipa cu pompa submersibila sau hidrofor functie de parametrii forajului ( debit necesar consumator, nivel hidostatic si inaltimea de pompare ) Pentru aceste date va rugam sa ne contactati .
Intretinerea unui put forat:
Un foraj de alimentare cu apa corect executat si exploatat nu are nevoie de intretinere zeci de ani. Cu toate acestea este recomandata (eu spun obligatorie) verificarea anuala a forajului.
Aceasta consta in urmatoarele :
- masurarea nivelului STATIC al forajului (nivelul la care apa sta atunci cand pompa nu functioneaza);
- masurarea nivelului dinamica al forajului (atunci cand pompa merge la debit maxim)
- compararea acestora cu cele precedente (de acum 1 an, 2..3, etc.);
- prelevarea a 2 probe de apa (de la pompa) si efectuarea analizelor bacteriologice si fizico - chimice.
Daca nu exista schimbari, puteti in continuare folosi cu incredere forajul dvs.


PILOTI FORATI

In situatiile in care straturile de suprafata solului nu detin capacitatea portanta suficienta de a prelua greutatea transmisa de o structura realizata pe suprafata sa, este nevoie sa se construiasca elemente de fundatie, care sa transmita greutatii mentionate anterior echilibru.
Pilotii forati sunt constructii din beton armat in interiorul terenului de fundare, realizati in mod normal la compresiune.Sunt folositi pentru realizarea de fundatii in lucrari .Prezinta de obicei forma cilindrica cuprinsa intre 0.35 si 2.5 m in diametru sau sub forma de patrat cu latura intre minim 0.235si maxim 0,40 m, iar lungimea sa trebuie sa aiba o dimenisune de 8 decat diametrul acestuia, cu scopul transmiterii terenului adiacent incarcarile suprastructurii.
Pilotii forati,executati prin forare rotativa cu vibratii reduse, pot fi folositi ca fundatii de adancime, sprijiniri de excavatii si consolidari de terenuri in panta. Piloti forati sunt elemente de constructie cu deformatii reduse si rigiditate medie.
Detinem tehnologii si utilaje care pot executa piloti forati in aproape orice tip de teren.

Utilitatile pilotilor forati

Fundatii

Pilotii forati s-au dovedit foarte eficienti cand este vorba de sustinerea unor sarcini foarte mari. De aceea se pot utiliza ca și masura de consolidare a fundatiei in aproape toate tipurile de soluri.Pilotii forati trebuie in mod obisnuit sa reziste unor sarcini mari, de aceea folosim diverse metode pentru asigurarea calitații lucrarilor noastre.

Consolidarea gropilor de excavare

In zonele din interiorul oraselor este necesara utilizarea spatiilor mici de constructie. Astfel apare necesitatea consolidarii gropilor de excavare. Prin utilizarea pilotilor forati acest lucru se poate realiza pe propriul spatiu.

Consolidarea pantelor

Pentru a preveni alunecarile pantelor și pentru a proteja constructiile existente sunt necesare lucrari de consolidare a pantelor. In astfel de situatii se utilizeaza in mod regulat piloti forati.

Executam piloni de sustinere pentru case si garduri la preturi avantajoase si timp scurt de realizare!

Executam cu profesionalism foraje pentru puturi de apa in Bucuresti,Ilfov si judetele limitrofe si nu numai.

Pământul pe care călcăm zi de zi este mai mult decât stratul de suprafața vizibil cu ochiul liber, formațiunile geologice fiind diferite de la locație la locație. De aceste aspecte trebuie să ne îngrijim înainte de a începe forarea, de informarea și consilierea clienților noștri.

De aceea am decis să vă prezentăm aici etapele pe care le parcurgem pentru a face un foraj perfect și pentru ca clienții noștrii să aibă apa pură de care au nevoie.

Etapele sunt următoarele:

  • Lucrări premergătoare începerii forării puțului - începem cu transportul și amenajarea instalației, continuăm cu prepararea noroi special pentru foraj.
  • Forajul propriu-zis - săparea găurii de sondă și pregătirea sistemului de tubare; urmează punerea în producție a forajului, când vom subția fluidul de foraj, până îl înlocuim cu apă
  • Testarea hidrogeologică și calculul parametrilor hidrogeologici plus documentarea tehnică a forajului fiind printre ultimele activități.

În cele trei etape pe care le-am parcurs mai sus, nu am intrat în detalii, ci am încercat să cuprindem în mare activitatea de forare pentru un puț de apă, aceasta fiind mult mai complexă.

Echipa noastră se asigură că veți fi informați corect în orice demers pe care îl facem pentru a da de apă, mai mult vă vom explica în detaliu cum puteți gestiona cu brio mentenanța puțului de apă.

Un alt argument pentru care merita sa alegeti firma noastra pentru lucrarile de denisipari puturi de apa il reprezinta pretul serviciilor pe care vi le oferim, care este unul extrem de avantajos pentru dumneavoastra. Scopul nostru este ca lucrarile pe care le executam sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor. De aceea, va oferim servicii la cel mai avantajos raport calitate/pret.

Contactați-mă astfel:

Vizitați-ne
Buftea,strada Bucuresti-Targoviste

Sunați-ne
0762720130

E-mail

pandelinicusor@gmail.com

PANDELI NICUSOR  0762720130
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți